MI KREIRAMO UGLED

WE CREATE REPUTATION

IVA: Radionica za roditelje djece sa poteškoćama

Nakon prve uspešne radionice o geštalt psihoterapiji, Sigma je u okviru programa IVA organizovala još jednu radionicu za roditelje dece sa poteškoćama u razvoju.

Radionica je realizovana u prostorijama Sigma Solutions u petak, 10. juna. I ovu radionicu je održala naša draga koleginica Danka Đukanović koja je došla iz Novog Sada da nesebično podeli svoje znanje i iskustvo, ali i da podrži našu IVU.

Cilj radionice je bio podrška roditeljima u suočavanju sa svakodnevnim izazovima. Učesnice su imale priliku da se upoznaju sa načinima na koje mogu da upravljaju izvorima stresa, šta mogu da urade u situacijama koje ne mogu da promene ili kontrolišu, kao i da se upoznaju sa vrlo korisnim i promenljivim tehnikama za umirenje i opuštanje.

Zahvalni smo svim zainteresovanim majkama koje su učestvovale u radionici i što su bile otvorene da podele svoja iskustva i znanja, kao i da aktivno učestvuju i na taj način doprinesu dobroj radnoj atmosferi.

Radujemo se budućim susretima i saradnji.

Ovo je tek početak za program IVA. U planu nam je još dosta korisnih radionica i predavanja, a o svemu detaljnije bićete obavešteni na našim društvenim mrežama.