MI KREIRAMO UGLED

WE CREATE REPUTATION

KARIJERNI KOMPAS ZA MLADE

PROFESIONALNO ONLINE TESTIRANJE

Naša usluga testiranja profesionalne orijentacije nije samo još jedno testiranje. To je korak prema svjetlijoj budućnosti. Kroz ovaj inovativan i sveobuhvatan pristup, nudimo mladima priliku da bolje razumiju sebe i svoje strasti, talente i vrijednosti. Pomažemo im da stvore plan za ostvarivanje svojih karijernih ciljeva i ostvare svoj puni potencijal.

Zašto uraditi ovaj test?

Odabir zanimanja je uvijek sa sobom nosio neki vid uzbudljivosti, odgovornosti, ali i straha. Donošenje odluke postaje teže samim tim što na pojedinca utiče niz faktora, poput porodice, prijatelja, uslova u kojima odrasta, ali i njegovih ličnih interesovanja i sposobnosti. Mladi često donose odluke intuitivno, vođeni trenutnim željama. Roditelji često usmjeravaju djecu vodeći se ličnim iskustvom i tradicionalnim metodama odgoja koje su usvojili od svojih roditelja, a kojima često nedostaje formalno pedagoško znanje. Mi kroz karijerni kompas želimo osnažiti roditelje i mlade da zajedno istraže, razumiju i prihvate izazove profesionalne orijentacije. Pružamo vam informacije, resurse i stručnost kako biste zajedno koračali putem ka zadovoljstvu, uspjehu i ostvarenju željenog zanimanja.

Za koga je ovaj test?

Za mlade osmi i deveti razred – kako bi se na vrijeme pripremili za upis srednje škole. Za mlade završnih razreda srednje škole – kako bi adekvatno razmotrili kapacitete za upis željenog fakulteta ili ojačali svoje kapacitete za određeni posao na tržištu. Za roditelje koji žele podržati svoje dijete u procesu profesionalne orijentacije ili bolje razumjeti kako podržati dijete u procesu profesionalne orijentacije. Za sve koji žele izbalansirati lična interesovanja, sposobnosti, porodične odnose i stručnu podršku na putu ka motivisanom budućem zanimanju.

Proces testiranja

Evo 4 jednostavna koraka kako da započnete ovo putovanje ka otkrivanju svojih potencijala:
Naš tim stručnjaka s bogatim iskustvom u karijernom savjetovanju pažljivo analizira rezultate testiranja kako bi svaki mladi pojedinac dobio dragocjen uvid i preporuke za svoje buduće zanimanje. Rezultati stižu nakon samo 3 dana.

Kontaktirajte nas danas i ostvarite popust:

Utisci naših klijenata

JAVI NAM SE PUTEM E-MAIL-a ILI BROJA TELEFONA:

Kontakt: